Een tastbare herinnering

Een kijkje in jouw buik

Wil jij genieten van je ongeboren baby op een heel tastbare manier? Boek dan een pretecho bij Babyview. Tijdens een pretecho neem jij een kijkje in je eigen buik en zie jij je kindje levensecht. 

8 - 16 weken

Je hebt de mogelijkheid een korte pretecho te plannen.

16 - 20 weken

Draag jij een jongen of een meisje?

24 - 30 weken

Beste periode voor een 3D of 4D echo

Een tastbare herinnering voor het leven

Bij BabyView neem ik de tijd voor je. In een ontspannen setting, geef ik uitgebreid uitleg over de echobeelden. Je ziet je kindje bewegen in je buik en je kunt het hartje zien en horen kloppen. Van de mooiste beelden worden foto’s gemaakt die je mee naar huis kunt nemen. De echobeelden, inclusief uitleg kunnen ook digitaal worden vastgelegd. Zo heb je een levenslange tastbare herinnering aan een bijzonder moment.

Bekijk de pakketten:

Geslachtsbepalende echo

Wil je je kindje nog van top tot teen kunnen zien en bijvoorbeeld weten of het een jongetje of een meisje wordt? Dan raden we je aan om rond 16 weken een afspraak te maken

Optie A

Geslachtsbepalende echo met 4 zwart/wit foto’s.

€ 35,-

Optie B

Geslachtsbepalende echo met 4 zwart/wit foto’s. Vastgelegd op USB.

€ 45,-

2D

Gedurende je hele zwangerschap kun je bij ons langskomen voor het maken van een 2D echo.

Optie C

2D echo met 4 zwart/wit foto’s.

€ 35,-

Optie D

2D echo met 4 zwart/wit foto’s. Vastgelegd op USB.

€ 45,-

3/4D echo

Wil je graag mooie 3/4D beelden, dan kun je beter nog even wachten en rond week 26/30 langskomen. Uiteraard ben je vrij om langs te komen op een ander moment in je zwangerschap.

Optie E

3/4D echo met 8 foto’s.

€ 90,-

Optie F

3/4D echo met 8 foto’s. Vastgelegd op USB.

€ 100,-

Combi-pakket

Wil je graag vaker dan 1x langskomen, dan kan dat. In dit pakket krijg je een gecombineerd pakket van optie A of C en optie F.

Optie G

1e echo:

Geslachtsbepalende  of 2D echo met 4 zwart/wit foto’s.

€ 120,-

Optie G

2e echo:

3/4D echo met 8 foto’s. Vastgelegd op USB.

Ben jij enthousiast geworden?

Bij Babyview ben je natuurlijk op elk gewenst moment van je zwangerschap welkom voor het laten maken van een pretecho.

Genoeg redenen om een pretecho te boeken

Zwanger van een jongen of meisje?

Vanaf 16 weken is het mogelijk om te kijken wat het geslacht van je kindje is. Als ik op dat moment niet kan zien of je een jongen of meisje bij je draagt, dan bied ik je een gratis tweede echo aan. Wil je het geslacht van je kindje nog niet weten, maar wel een pretecho laten maken? Dit is geen enkel probleem. Ik doe er alles aan om het geslacht van je kleintje niet in beeld te brengen.

Een levensecht kijkje in jouw buik tijdens een 3D echo

Bij een 3D echo worden de bekende 2D echobeelden achter elkaar geplaatst, zodat er diepte zichtbaar wordt in het echobeeld. Een 4D echo is een live 3D echo, waarbij je je kindje kunt bewonderen in bewegende 3D echobeelden. Ik probeer je kindje zo herkenbaar mogelijk voor jullie in beeld te brengen. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste 4D echoapparatuur. Afhankelijk van de ligging van je kindje, is het gezichtje al heel herkenbaar, heeft het de neus van papa of het kinnetje van mama?

Wil je graag je baby komen bewonderen?